Toimihenkilöt

Ville Mäkipelto
Petteri Mikkonen
Hallituksen jäsen, Hallituksen varapuheenjohtaja

Petteri tubettaa mm. tieteestä, avaruudesta, ihmismielen koukeroista, mystiikasta ja salaliittoteorioista!

Petteri Mikkonen
Henkka Remes
Hallituksen jäsen

Henkka on helsinkiläistynyt porilainen, joka rakastaa musiikkia sekä euroviisuja. Työkseen hän tekee media-alalla laajasti mm. toimittajan hommia sekä taittoa ja video- sekä valokuvausta.

TikTok

Henkka Remes
Jussi Koski
Hallituksen jäsen

Jussi on monessa liemessä keitetty asiaintuntija, jonka suurimpina intohimoina on luovuuden ja yhteisöllisyyden kehittäminen. Siviiliammatiltaan hän on nuorisopastori.

Pastorific
Joona Nuutinen
Hallituksen jäsen

Elektronista poppia laulava biisinkirjoittaja, bändin johtaja ja musiikkivideoita säännöllisesti julkaiseva tubettaja.

Unzyme
Enna Rane
Toiminnanjohtaja

Monesti kysytään miten Ennan kokoiseen pakkaukseen on saatu mahtumaan niin paljon positiivista energiaa. Enna on järjestötoiminnan moniosaaja, joka tuben lisäksi harrastaa pyöräilyä sekä ihmisoikeuksien puolustamista. Ammatiltaan hän on keksijä diplomi-insinööri.

ilonanne