Kuukauden jäsen – Kuparikettu | Syyskuu

Kuparikettu, 32-vuotias henkinen ohjaaja ja nykynoita on tuottanut sisältöä sosiaaliseen mediaan vuodesta 2015, jolloin halusi näyttää ihmisille meditaation voiman. Alun perin harrastuksena alkanut kiinnostus muuttui vähitellen suuremmaksi osaksi hänen elämäänsä, ja tammikuussa 2024 Kuparikettu otti rohkean askeleen ryhtyessään päätoimiseksi yrittäjäksi.

YouTube-kanavallaan Kuparikettu tarjoaa ohjattuja meditaatioita ja tietopaketteja henkisistä ja yliluonnollisista aiheista. TikTokissa hän yhdistää henkiset aiheet kepeään huumoriin ja vastaa seuraajiensa kysymyksiin. “Parasta on se, että saa ilmaista itseään videotuotannon kautta ja päättää itse minkälaisia videoita tekee.” – Kuparikettu

Kun Kuparikettu oli lapsi, koki hän itsensä koulussa oudoksi ja ulkopuoliseksi eikä löytänyt kaltaisiaan. Tänä päivänä Kuparikettu toivoo, että hänen sisältönsä tuo vertaistukea niille, jotka tuntevat itsensä ulkopuolisiksi ja erilaisiksi. Hän uskookin vahvasti, että jokaisen tulisi uskaltaa olla oma itsensä ja seurata omia unelmiaan.

Viimeisen lähes 10 vuoden aikana Kuparikettu on päässyt mukaan erilaisiin projekteihin, joista osa on tullut suurena yllätyksenä, esimerkiksi kustannussopimukset. Kuparikettu mainitsee, kuinka on päässyt työssään oppimaan paljon lisää media-alasta ja median tuottamisesta.
Jos en olisi ikinä aloittanut, niin elämä saattaisi olla aika erilainen. Onneksi aloitin!”- Kuparikettu

Yksi Kupariketun suurimmista projekteista on tänäkin vuonna Lahden Sibeliustalossa 13.-14.9.2024. järjestetty Maagiset Messut. Maagiset Messut on Suomen suurin fantasiatapahtuma. Se tuo yhteen myyttien ja taruolentojen, henkisyyden, noituuden ja yliluonnollisten aiheiden maailmasta kiinnostuneet. Messuilla on tarjolla: elämyksiä, yli sadan eri kädentaitajan tuotteita, konsertteja, tanssi- ja akrobatiaesityksiä, tarotkortti tulkintoja, taidenäyttelyitä, inspiroivia luentoja, työpajoja, meditaatioharjoituksia ja kohtaamisia samanhenkisten ihmisten kanssa. Maagiset Messut ovat tarkoitettu kaikille, jotka haluavat juhlistaa monipuolisesti elämää ja sen ilmiöitä, taianomaisuutta, unelmointia ja iloa turvallisessa ja yhdenvertaisessa ympäristössä.

Vaikka elämän matka ei ole aina helppo, Kuparikettu tietää, että rohkeus seurata omia unelmia on ja on ollut kaiken vaivan arvoista.

Kuparikettu somessa:
Youtube
Instagram
Tiktok

Kuvaaja: Petra Kuha

Haluatko tutustua Kuparikettuun ja muihin vaikuttajiin?
Liity Videovaikuttajien jäseneksi ja pääset heti mukaan verkostoitumaan!