Koulutus 28.11.2022: Hurmaa yhteistyökumppanit hyvällä kielellä

Näin hurmaat yhteistyökumppanit hyvällä suomella helposti ja vaivattomasti! Koulutus järjestetään maanantaina 28.11. klo 18-20.

Tarjolla helppo tie parempaan suomen kieleen, jolla teet vaikutuksen yhteistyökumppaneihin ja teet sisällöistäsi entistä saavutettavempia esimerkiksi kuuroille. Miten ja millä tekstittää videosisällöt? Mietitkö usein tuleeko jokin sanapari yhteen vai erikseen? Entä mihin tulee pilkku?

Toimittaja Henkka Remes kertoo kikkakolmoset hyvän suomen kirjoittamiseen ilman että sinun tarvitsee tietää kieliopin vaikeimpia sääntöjä ja poikkeuksia! Henkka on media-alan monitaitaja: hän työskentelee Ylen suosikkiduo Vikin ja Köpin some- ja audiojulkaisuiden parissa, toimittaa euroviisusisältöä artikkeleiden ja podcastin muodossa ja on aiemmin työskennellyt myös Yle Areenan sekä Noin viikon studion somessa. Kokemusta löytyy lisäksi TV- ja radiojuontamisesta.

Tarvitseeko täydellistä kirjakieltä edes saavuttaa? Tule selvittämään ja noutamaan itsellesi vinkkivitosia sekä lunttilappu kieliopin koukeroihin!

Koulutus on yhdistyksen jäsenille ilmainen. Ilmoittaudu koulutukseen tästä.

Artikkelin kuva: Nelli Kenttä / YleX.