Koulutus 12.4.2023: Vaikuttaja nettihäirinnän keskellä

Koulutus järjestetään keskiviikkona 12.4. klo 18–20 etänä.

Videovaikuttaja tekee työtään hyvin näkyvällä paikalla. Siksi on mahdollista joutua systemaattisen ja laittoman nettihäirinnän tai -kiusaamisen kohteeksi. Verkossa liikkuu paljon ihmisiä, joilla on pahat aikeet.

Koulutuksessa keskiviikkona 12.4. klo 18–20 käymme keskustellen läpi erään jäsenemme tapauksen vuosilta 2020–2021, jossa hän joutui systemaattisen häirinnän uhriksi. Tapaus on täynnä uskomattomia käänteitä, jotka johtivat lopulta siihen, että moni suomituben sisällöntuottaja joutui kiristyksen uhriksi. Tapauksesta tuli poliisiasia, ja lopulta monien vaiheiden jälkeen tekijäkin saatiin kiinni.

Tapaus on hyvin opettavainen. Koulutuksessa käymme häirinnän uhrin kanssa läpi taruakin ihmeellisemmän tapauksen käänteet ja vedämme siitä johtopäätöksiä, mitä jokainen voi oppia, jotta voisi olla enemmän turvassa netissä.

Ilmoittautuminen koulutukseen jäsenille täältä.