Koulutus 24.10: Näin menestyt tubessa 2022 – vieraana YouTuben edustaja

Yhdistys järjestää maanantaina 24.10. klo 19-21 etänä workshopin, jossa on vieraana YouTuben pohjoismaisista yhteistöistä vastaava Joseph Bergan. Koulutus järjestetään englanniksi.

Koulutus soveltuu erityisesti heille, jotka haluavat aloittaa uuden menestyksekkään YouTube-kanavan tai kasvattaa omaa olemassa olevaa kanavaa. Mitkä ovat YouTuben omat parhaat vinkit siihen tällä hetkellä?

”How to succeed on YouTube in 2022? How to start a successful YouTube-channel? How to boost your existing channel? Workshop aimed especially for those familiar with other platforms (TikTok), and wanting to transfer their fame also to YouTube! There will also be time for questions and discussion.”

Koulutus on avoin ja ilmainen yhdistyksen jäsenille. Ilmoittaudu mukaan täältä. Voit samalla jättää kysymyksen kouluttajalle. Tämä on hyvä tilaisuus, jos olet aina halunnut saada YouTubelta johonkin asiaan vastauksen!