Koulutus 7.11.2022: Videovaikuttajan hyvinvointi ja jaksaminen

Videoiden tekeminen sosiaaliseen mediaan voi olla yllättävän kuormittavaa. Videovaikuttajalta vaaditaan jatkuvaa luovien ideoiden tulvaa. Vaikuttaja altistaa itsensä henkilökohtaiselle kritiikille, ja suurten seuraajamäärien joukkoon mahtuu monenlaisia trolleja. Kun itsenäinen sometuotanto on ammatti, se tuo mukanaan toimeentuloon liittyvän epävarmuuden ja yrittäjyyden mukanaan tuomat stressitekijät. 

Tubettajana, tokkaajana ja muun alustan sisällöntuottajana sinun tärkein työkalu olet sinä itse. Sinun keho ja mieli, oma ainutlaatuinen persoonallisuus. Miten tuet omaa hyvinvointiasi ja jaksat tehdä pitkän uran tai harrastuksen sosiaalisen median videoalalla?

Videovaikuttajan hyvinvointi ja jaksaminen koulutuksessa psykologi ja tubettaja Ville Mäkipelto jakaa parhaat vinkkinsä alalla jaksamiseen. Koulutuksen sisältö nousee sekä Mäkipellon omista kokemuksista alalla että terveyden ja hyvinvoinnin psykologian tutkimustiedosta.

Koulutus on avoin ja ilmainen yhdistyksen jäsenille. Voit ilmoittautua mukaan tästä linkistä.