Tubecon ry on nyt Suomen Tubettajat ry

Tubecon ry syntyi tilanteessa, jossa yksi Tubeconin taustalle perustetun osakeyhtiön osakkeenomistajista halusi lahjoittaa osakkeensa tubettajille. Yhdistys perustettiin sitä varten suhteellisen nopeasti. Tämä sai aikaan yhdistyksen, jolla kesti aikansa löytää oma suunta. Nyt se suunta on löytynyt ja yhdistyksen toiminta oikeastaan alkaa uudestaan alusta.

Tuota uutta suuntaa ja alkua kuvaamaan haluttiin muuttaa yhdistyksen nimi paremmin sen tarkoitusta kuvaavaksi. Yhdistyksen hallitus kuuli jäseniä ja teki sen jälkeen yksimielisen päätöksen uudesta nimestä.

Suomen Tubettajat ry toimii jatkossa entistä selkeämmin tubettajien yhteisönä, heidän kattojärjestönään edustaen heidän etuaan ja se etsii tapoja edistää tubekulttuuria Suomessa. Yksi näistä tavoista edistää tuota kulttuuria ja toimia tubettajien eduksi on edelleen Tubecon-tapahtuma. Sitä Suomen Tubettajat ry on jatkossakin järjestämässä, nyt entistä isommalla panoksella. Sen lisäksi yhdistys toimii jatkossa monella muullakin rintamalla edistäen tubettajien asiaa.

Rohkeasti kohti uusia tuulia!